Even voorstellen: het digi-team van de VAR

De bijeenkomsten van de VAR vinden sinds enige tijd online plaats. Dit wordt mogelijk gemaakt door een geweldig digitaal VAR-team. De leden van het ‘digi-team’ stellen zich graag aan jullie voor.

Demy Jongkind (d.k.jongkind@law.leidenuniv.nl) is promovenda bij de afdeling Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Zij promoveert onder begeleiding van Willemien den Ouden, Jacobine van den Brink en Annemarie Drahmann op het onderwerp ‘netwerksubsidies’. Demy ontving recentelijk nog een eervolle vermelding voor de VAR-scriptieprijs 2020.

Veerle van Waarde (v.a.vanwaarde@uva.nl) is promovenda bij de afdeling Publiekrecht (staats- en bestuursrecht) aan de Universiteit van Amsterdam. Zij promoveert onder begeleiding van Jacobine van den Brink en Rolf Ortlep op het onderwerp ‘het revolverend fonds’. Veerle schrijft dit jaar een preadvies voor de Jonge VAR.

Louise Verboeket (l.w.verboeket@uva.nl) is als docent en onderzoeker werkzaam bij de afdeling Publiekrecht (Staats- en bestuursrecht) aan de Universiteit van Amsterdam. Onder begeleiding van Jacobine van den Brink en Willemien den Ouden werkt zij aan een proefschrift over het onderwerp ‘de publieke prijsvraag’.

Yacintha Habicht (y.habicht@uva.nl) is student-assistent bij de afdeling Publiekrecht (staats- en bestuursrecht) aan de Universiteit van Amsterdam. Zij volgt daar de master Publiekrecht: Staats- en bestuursrecht en de master Privaatrecht: Privaatrechtelijke rechtspraktijk. Daarnaast ondersteunt zij het onderzoeksproject Financieren in Netwerken, waar Demy, Veerle en Louise ook bij betrokken zijn.

Joyce Esser (j.e.esser@law.leidenuniv.nl) is als promovenda werkzaam bij de afdeling Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Onder begeleiding van Ymre Schuurmans en Geerten Boogaard doet zij onderzoek naar de constitutionele grondslagen van het Nederlandse bestuursprocesrecht in rechtsvergelijkend perspectief.

Gerelateerde berichten